Overkappingen – Daken op onderbouw

Daken op onderbouw

Heeft u al een houten of stalen draagstructuur waarop u een dak wil voorzien? Of u ziet gewoon liever houten dan aluminium profielen? Dan kan u bij ons terecht voor de niet zelfdragende profielen om uw dak verder met polycarbonaat platen af te werken.

De profielen worden op een duurzame manier gepoederlakt in de kleur van uw keuze, maar bruut, wit (Ral 9010) en bruin (+/- Ral 8019) zijn standaard. Op basis van een tekening, met aanduiding van de maten, wordt een pakket samengesteld met profielen, platen, hulpstukken, schroeven en rubbers. Het geheel wordt keurig verpakt en kan op deze manier worden afgehaald of geleverd. Alle onderdelen worden, door onze zorgen, precies op maat gezaagd, zodat u ze enkel nog in elkaar hoeft te klikken en schroeven. Door de bijgeleverde installatiehandleiding en professionele uitleg kan u als doe-het-zelver de constructie eenvoudig zelf monteren.

Verlichting in de platen

Spotjes kunnen niet ingebouwd worden in de niet zelfdragende profielen. Daar is gewoon geen plaats voor. Maar als u toch liever geen verlichting in opbouw wil voorzien, dan kan er LED verlichting ingewerkt worden in de platen, waardoor het lijkt of de platen zelf licht geven.

Zijwanden dicht maken

Vreest u dat een koude tocht uw rust zal komen verstoren onder uw terrasoverkapping? De overkappingen kunnen gedeeltelijk dicht gemaakt worden met polycarbonaat platen.

Glasheldere dakplaten

U wil uw terras overkappen, maar u wil niet inboeten aan lichtinval? Dan kan u, i.p.v. de polycarbonaat kanaalplaten, kiezen voor glasheldere, massieve polycarbonaat platen.