Overkappingen – Veranda daken

Veranda daken

Wil u niet zomaar een open overkapping maken, maar meteen of eventueel later de overkapping rondom dicht maken, om ze om te vormen tot een veranda en daarmee een extra leefruimte creëren, dan bieden wij ook een thermisch onderbroken (isolerend) profielsysteem aan. U kiest dan best voor de dikkere polycarbonaat platen van 25 of 32 mm om condensvorming tegen de platen te voorkomen.

De profielen worden op een duurzame manier gepoederlakt in de kleur van uw keuze, maar bruut, wit (Ral 9010) en crème (Ral 9001) zijn standaard. Op basis van een tekening, met aanduiding van de maten, wordt een pakket samengesteld met profielen, platen, hulpstukken, schroeven en rubbers. Het geheel wordt keurig verpakt en kan op deze manier worden afgehaald of geleverd. Alle onderdelen worden, door onze zorgen, precies op maat gezaagd, zodat u ze enkel nog in elkaar hoeft te klikken en schroeven. Door de bijgeleverde installatiehandleiding en professionele uitleg kan u als doe-het-zelver de constructie eenvoudig zelf monteren.

In de draagprofielen van deze verandadaken kunnen spotjes voorzien worden. De kabels worden onzichtbaar weggewerkt in de draagprofielen en het muurprofiel.

Het dicht maken van de veranda met ramen, deuren en eventueel een schuifdeur bieden wij niet aan. We verwijzen u hiervoor graag door naar een aantal professionele partners waar we regelmatig mee samenwerken.