Overkappingen – Schuin afhellende daken

Schuin afhellende daken

Als u als professional of doe-het-zelver een schuin afhellende overkapping of carport tegen een muur wil aanbouwen, dan kan u voor de bijhorende aluminium profielsystemen en polycarbonaat platen bij ons terecht. De profielen worden op een duurzame manier gepoederlakt in de kleur van uw keuze, maar bruut, wit (Ral 9010), crème (Ral 9001), antraciet grijs (Ral 7016) en bruin (+/- Ral 8019) zijn standaard. Op basis van een tekening, met aanduiding van de maten, wordt een pakket samengesteld met profielen, platen, hulpstukken, schroeven en rubbers. Het geheel wordt keurig verpakt en kan op deze manier worden afgehaald of geleverd. Alle onderdelen worden, door onze zorgen, precies op maat gezaagd, zodat u ze enkel nog in elkaar hoeft te klikken en schroeven. Door de bijgeleverde installatiehandleiding en professionele uitleg kan u als doe-het-zelver de constructie eenvoudig zelf monteren.

Ingebouwde spotjes

In de draagprofielen van deze daken kunnen spotjes voorzien worden. De kabels worden onzichtbaar weggewerkt in de draagprofielen en het muurprofiel.

LED verlichting in de platen

Nieuw in het gamma is de LED verlichting, ingewerkt in de platen waardoor het lijkt of de platen zelf licht geven.
Wil u de verlichting gelijkmatige verdeeld hebben over uw terras of heeft u graag een leeshoekje met intensere verlichting? Wil u de verlichting kunnen regelen met een dimmer of automatisch laten aan schakelen met een bewegingssensor? U beslist zelf.

Zijwanden dicht maken

Vreest u dat een koude tocht uw rust zal komen verstoren onder uw terrasoverkapping? De overkappingen kunnen gedeeltelijk dicht gemaakt worden met polycarbonaat platen, met een glazen schuifwand, met HPL platen, …

Glasheldere dakplaten

U wil uw terras overkappen, maar u wil niet inboeten aan lichtinval? Dan kan u, i.p.v. de polycarbonaat kanaalplaten, kiezen voor glasheldere, massieve polycarbonaat platen.

Montagehandleiding terrasoverkapping