Overkappingen – Gebogen constructies

Gebogen constructies

Als u als professional of doe-het-zelver een terrasoverkapping of carport wil bouwen in een gebogen uitvoering, dan kan u voor de bijhorende aluminium profielsystemen en polycarbonaat platen bij ons terecht. De profielen worden op een duurzame manier gepoederlakt in de kleur van uw keuze, maar bruut, wit (Ral 9010), crème (Ral 9001), antraciet grijs (Ral 7016) en bruin (+/- Ral 8019) zijn standaard. Op basis van een tekening, met aanduiding van de maten, wordt een pakket samengesteld met profielen, platen, hulpstukken, schroeven en rubbers. Het geheel wordt keurig verpakt en kan op deze manier worden afgehaald of geleverd. Alle onderdelen worden, door onze zorgen, precies op maat gezaagd, zodat u ze enkel nog in elkaar hoeft te klikken en schroeven. Door de bijgeleverde installatiehandleiding en professionele uitleg kan u als doe-het-zelver de constructie eenvoudig zelf monteren.

Zijwanden of koppen dicht maken

Vreest u dat een koude tocht uw rust zal komen verstoren onder uw terrasoverkapping of dat de wind de regen te ver onder de carport blaast zodat uw auto toch nog nat wordt? Zowel de zijkanten als de koppen kunnen gedeeltelijk dicht gemaakt worden met polycarbonaat platen.

Glasheldere dakplaten

U wil uw terras overkappen, maar u wil niet inboeten aan lichtinval? Dan kan u, i.p.v. de polycarbonaat kanaalplaten, kiezen voor glasheldere, massieve polycarbonaat platen.

Montagehandleiding carport